Ons dispuutshuis

De Hooghout 'HoHo'

Woonkamer

Wie flink geniet van het bruisende studentenleven van Breda, dient zo nu en dan ook even flink tot rust te komen. Laat de woonkamer van de Hooghout daar nou net uitermate geschikt voor zijn. Beleef een geestverruimende droom tijdens een buitengewoon middagdutje op één van onze Chesterfields, waan je in een andere wereld tijdens het kijken van een film op onze LG Ultra HD 8K Oled-tv of vind je innerlijke rust tijdens het voeren van de tropische vissen in ons zeventig liter aquarium.

Badkamer

De wekker gaat. 08.00 uur. 08.45 uur, college. Voordat je met knallende hoofdpijn je bed uit strompelt, neem je nog snel een aantal slokken van het water dat je die nacht, preventief, naast je bed hebt gezet. Het enige wat je nu nog klaar kan stomen voor het aankomende college, is een douche. Laat de badkamer van de Hooghout nou net zijn uitgerust met een regendouche die elke brakke student doet heropleven. Herbeleef nog één keer de prachtige avond die je hebt doorgemaakt, voordat je als herboren onder de douche vandaan komt om het leven van een student weer op te pakken.

Dakterras

Overhemd op een kiertje M'n linker een biertje… De Hooghout beschikt over een dakterras op het Zuiden van maar liefst 21 m2. Elk schaars zonnestraaltje dat ons gure Nederlandse klimaat kent, pikken we mee. Trek een Pintenman open en maak het jezelf comfortabel door plaats te nemen in onze royale loungeset. Of prefereer je toch een wat actievere houding? Geen probleem, dan installeren we met alle liefde en plezier onze partytent die het volledige dakterras overspant. Van bakken in de zon naar feesten tot de zon opkomt. En heb je nou van al dat vertier honger gekregen, dan slingeren we toch gewoon even de BBQ aan?

Garage

Een trouw stalen ros is één van de meest waardevolle en essentiële bezittingen van een student. Je fiets is namelijk hét vervoersmiddel dat je van en naar herinneringen brengt. Na jaren trouwe dienst vormt zich er een emotionele band. Met deze reden wil je kosten wat het kost, je trouwe vriend beschermen tegen het gespuis dat zich in de late avonduurtjes op straat bevindt. Laat de Hooghout nou net beschikken over een riante garage waar menig vervoersmiddel in veilig gesteld kan worden. Daarnaast huist onze garage nog menig ander functionaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine, die ieder met bier overgoten hemd schoon weet te krijgen. En als het bedlinnen nou snel gereed dient te zijn vanwege een logeerpartijtje, gebruik je toch gewoon de droger?

Keuken

Wanneer u de site van lekker, een vooraanstaand Nederlands culinair tijdschrift, raadpleegt en u gaat naar Top-500, dan vindt u daar de 500 beste restaurants van Nederland. Wanneer u dan een eindje naar beneden scrolt, op zoek naar nummer 94, ziet u daar een bekende naam staan. Een naam die klinkt alsof er een engeltje over uw tong piest: De Hooghout.