Activiteiten

 

Herendispuut Dagobert zou Dagobert niet zijn als het veel verschillende activiteiten zou organiseren. Verscheidene interne als externe activiteiten staan jaarlijks op de planning van het dispuut.

Het Dagobert jaar begint met het Weekend van Dagobert in mei. Tijdens dit weekend zijn bijna alle Leden aanwezig. Traditie getrouw houden de oude en nieuwe voorzitter een speech over het afgelopen en komende jaar. Aan het einde van het collegejaar zien alle leden elkaar nog eenmaal voordat zij de vleugels strekken en met vakantie gaan, tijdens deze oud-leden barbecue staan vlees en ijskoude pilsener uiteraard centraal.

Herendispuut Dagobert kerstdiner

Wanneer het college jaar begonnen is en de eerste tentamens achter de rug zijn is het tijd voor ontspanning. De actieve Heren van Breda verkassen naar een buitenverblijf. Daar zullen zij onder het genot van de nodige goud gele rakkers een weekend verblijven, een weekend met je beste vrienden. Wat wil een Heer nog meer?

December is de maand van het Kerstdiner. Het Diner waarbij alle leden aanwezig zijn vindt traditiegetrouw plaats op de vrijdag voor Kerstmis. De Kerstdiner commissie verzorgt het tot in de puntjes, de Heren weten van te voren niet waar zij zullen belanden. Het is een avond van culinair eten en goed feest.

Na de jaarwisseling die de Heren uiteraard met elkaar doorbrengen, is het eind januari tijd voor de moeder/vader-zoon dag. Een uiterst relaxte dag die voor ons alleen ontzettend waardevol is.

Naast de ‘standaard’ activiteiten die de Heren jaarlijks organiseren zijn zij wekelijks in het centrum van Breda te vinden, daarnaast gaan de Heren van Breda naar evenementen van disputen buiten Breda om hun horizon te verbreden. Neem gerust contact met ons op wanneer je een keer vrijblijvend wil komen borrelen.